Opmerkingen: Algemeen rookverbod

Laatste wijziging baanstatus: 22 mei 2022

Vragensessie 19 mei: Waar & Wanneer en Inschrijfformulier

Op 28 april zijn de baanplannen gepresenteerd voor de vervanging van de greens en de overige baanaanpassingen. De inhoud van de twee plannen is hier te bekijken.

Op donderdag 19 mei kunnen er vragen gesteld worden aan de experts die van belang zijn geweest voor de vorming van de plannen. Dit betreffen de plannen Baan+, opgesteld in opdracht van het bestuur, en het plan genaamd plan A, van de leden Paul en Just Kerckhoff.

De plannen zijn beoordeeld door de werkgroepen en de uitkomsten daarvan zijn hier te lezen.

Er zijn voor de fysieke bijeenkomst op 19 mei maximaal 110 plaatsen beschikbaar. (Inschrijven voor online deelname via Zoom kan hier)

Inschrijfformulier voor fysieke deelname aan de vragensessie:

Donderdag 19 mei van 20:00 uur tot 22:00 uur
(Inloop vanaf 19:30 uur.)

Clubzaal Noordwijkse Golfclub

Online ook te volgen
Er zal een videostream komen om de vragensessie ook online te kunnen volgen. Let op; personen die de bijeenkomst online volgen kunnen niet verbaal deelnemen aan de discussie. Leden die zich voor de online videostream willen inschrijven, kunnen dat hier doen.

Inschrijven voor de fysieke bijeenkomst kan via het formulier hiernaast.

Vragensessie over de baanplannen in de clubzaal

Beste leden,

Zoals aangekondigd in de Algemene Ledenvergadering van juni 2021 hebben wij als bestuur moeten concluderen dat alle greens vervangen moeten worden om deze toekomstbestendig te maken. De conclusie is gebaseerd op de uitgebreide heranalyses die gedaan zijn van de huidige greens door onze Course Manager Richard Wing, in samenwerking met drie externe experts waaronder onze huisagronomist Lumbricus, en op de informatie en conclusie die in 2017 door de baancommissie gepresenteerd zijn.

De leden besluiten op 9 juni 2022
Het uiteindelijke besluit met betrekking tot vervanging van de greens, en in dat geval welk plan voor de baan en de vervanging van de greens, wordt voorgelegd in de BALV van 9 juni dit jaar.

De voorliggende plannen zijn op 28/4 gepresenteerd in Warmond
Voorafgaand aan deze vragensessie van 19 mei kan men zich al voorbereiden door de plannen en de toetsing door de werkgroepen te lezen die op de website staan (achter de login). De plannen zoals gepresenteerd op 28 april, de achterliggende analyses en documentatie, alsook de bevindingen van de werkgroepen zijn hier te lezen.

Registratie van tevoren vereist.
We verzoeken iedereen zich te registreren voor fysieke dan wel online deelname. Inschrijven voor de fysieke bijeenkomst kan via het formulier hierboven.
(Voor  diegenen die niet fysiek aanwezig willen of kunnen zijn komt er een livestream beschikbaar. Via deze livestream kan echter NIET worden deelgenomen aan de discussies. Inschrijven voor de livestream kan hier).

Inschrijven voor de vragensessie aan de experts in de clubzaal kan via het formulier bovenaan deze huidige pagina.

We hopen iedereen op donderdag 19 mei op de Noordwijkse te zien.