De baan is open

Qualifying ronde mogelijk

Trolleys toegestaan

Buggy's toegestaan

Putting green open

Driving range open

Zomer greens

Pinpositie 3

Baanstatus  >

Inschrijfformulier NJO

Leuk dat je je gaat aanmelden voor het Noordwijkse Jeugd Open van 30 juli t/m 1 augustus 2019!

Zorg dat je een digitale portret foto (jpg, max. 64 Mb) en een foto van je NGF pasje (ook jpg, max. 64 Mb) bij de hand hebt. Beide moeten als bijlage toegevoegd worden bij het formulier.

Ook moet je meteen bij de inschrijving het inschrijfgeld (€ 130,– voor niet leden, € 100,– voor leden) voldoen, anders is je inschrijving niet geldig en komt je naam niet op de lijst met inschrijvingen te staan. Dus zorg dat je de bankgegevens bij de hand hebt. Gaat er iets mis met de betaling? Neem dan contact op met de organisatie via deelnemersnjo@gmail.com.

Als je alles hebt ingevuld en je hebt betaald krijg je een bevestiging per mail.

Of je daadwerkelijk wordt ingedeeld voor de wedstrijd hangt af van het aantal aanmeldingen en je handicap. De aanmeldingen met de laagste handicap gaan voor. Mocht je handicap tussentijds wijzigen, meld dat zo snel mogelijk via het speciale formulier (te vinden onder de spelersinformatie).

Voor ons privacybeleid, specifiek voor het NJO: zie deze pagina.

Ivm de nieuwe wetgeving inzake privacy (AVG) vragen we je als je < 16 jaar bent je ouder of voogd erbij te vragen

Inschrijving is gesloten! Mochten we nog geen 90 deelnemers hebben (zie de deelnemerslijst op deze webpagina), neem dan svp contact op met de organisatie via deelnemersnjo@gmail.com of 06-41762500. Wellicht kunnen we je nog toevoegen.