Opmerkingen: Houd 1,5 m afstand.

Laatste wijziging baanstatus: 17 september 2021

StarMakers

Het Starmakers evenement gaat plaatsvinden op zaterdag 28 augustus van 10:00 tot 22:00 uur voor de jonge en oudere jeugdleden van 8 tot en met 21 jaar.
Ook in 2021 heeft de Jeugdcommissie besloten om een ééndaags evenement van het Starmakers te maken.
Ook dit jaar mogen Jeugdleden een golfend vriendje of vriendinnetje uitnodigen om te laten zien hoe leuk het is om te golfen op de Noordwijkse.
Kweek deelnemers zijn ook van harte welkom om mee te doen met de jeugdleden tijdens het gezelligste jeugdevenement van het jaar, (maar kunnen nog geen introducé uitnodigen).

Het thema dit jaar is de Ryder Cup, alle deelnemers zullen worden opgedeeld in twee teams, namelijk USA en Europe.

StarMakers 2021

• (vader/moeder)
  • Je kunt natuurlijk altijd een vriend of vriendin meenemen! Vul hieronder zijn of haar gegevens in!
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 40,00 per deelnemer. Neem je een vriendje of vriendinnetje mee dan betaal je € 80,00. In verband met de maatregelen rond de bestrijding van het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Als Starmakers niet doorgaat krijgt u vanzelfsprekend uw inschrijfgeld terug.