Opmerkingen: Algemeen rookverbod - vanaf donderdag tot nader order geen buggy's

Laatste wijziging baanstatus: 10 augustus 2022

Buggy's niet toegestaan

StarMakers

Het Starmakers evenement gaat plaatsvinden van zaterdag 3 september  13:00 uur tot zondag 4 september 2022 13.00 uur voor de jonge en oudere jeugdleden van 8 tot en met 21 jaar.
Ook dit jaar mogen Jeugdleden een golfend vriendje of vriendinnetje uitnodigen om te laten zien hoe leuk het is om te golfen op de Noordwijkse.
Kweek deelnemers zijn ook van harte welkom om mee te doen met de jeugdleden tijdens het gezelligste jeugdevenement van het jaar, (maar kunnen nog geen introducé uitnodigen).

StarMakers 2022

• (vader/moeder)
  • Je kunt natuurlijk altijd een vriend of vriendin meenemen! Vul hieronder zijn of haar gegevens in!
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 45,00 per deelnemer. Neem je een vriendje of vriendinnetje mee dan betaal je € 90,00. In verband met de maatregelen rond de bestrijding van het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Als Starmakers niet doorgaat krijg je vanzelfsprekend het inschrijfgeld terug.