!

Opmerkingen: hole 10 is ingekort (nu par 3) . Algemeen Rookverbod.

Laatste wijziging baanstatus: 21 juli 2024

De baan is open

Qualifying ronde mogelijk

Trolleys toegestaan

Buggy's toegestaan

Putting green open

Driving range open

Zomer greens

Baanstatus  >

Vragensessie Baanadvies: Waar & Wanneer en Inschrijfformulier

Inschrijven

Inschrijven voor de online vragensessie van de werkgroep Baanadvies, waarin vragen gesteld kunnen worden over het advies en de aandachtspunten zoals gepresenteerd tijdens de afgelopen ALV.

Schrijf je hier in.

Wanneer
Maandag 20 december van 20:00 uur tot 21:30 uur.

Waar
Online ivm aangescherpte Coronamaatregelen.

Hoe
Het betreft uitsluitend een online bijeenkomst.

 

Inschrijving vragensessie werkgroep Baanadvies

In de ALV van woensdag 8 december heeft Joris Aperghis namens de werkgroep baanadvies, bestaande uit representanten van verschillende groepen leden, de mening uitgesproken dat vervanging van de greens onvermijdelijk is. De werkgroep heeft ook, om de leden te faciliteren in hun eigen besluitvorming over de vervanging van de greens, een beoordelingskader gegeven aan de hand waarvan eenieder zijn eigen mening kan vormen. Naast dit kader en de mening heeft de werkgroep het bestuur ook een aantal aandachtspunten meegegeven.

Op 20 december kunnen leden vragen stellen aan de werkgroep baanadvies over de presentatie die is gegeven tijdens de ALV van 8 december.

De hele presentatie van de werkgroep Baanadvies is hier te vinden: https://www.noordwijksegolfclub.nl//app/uploads/2021/12/20211208_ALV_Presentatie-Werkgroep-baanadvies.pdf

De opname van de verkorte presentatie is hier te bekijken: https://www.noordwijksegolfclub.nl/opname-alv-8-december-2021/

Sluit venster