Opmerkingen: Algemeen rookverbod in de baan. Houd S.V.P. anderhalve meter afstand van elkaar.

Laatste wijziging baanstatus: 22 september 2020

Horeca gaat vanaf 1 juni weer open!

Vanaf 1 juni om 12:00 uur gaat Restaurant Puttershoek van de Noordwijkse Golfclub weer open.

Om dit soepel te laten verlopen is er de laatste weken hard gewerkt aan een 1,5 meter clubzaal en een daarbij behorende 1,5 meter protocol. Team Puttershoek en de Noordwijkse Golfclub vragen u dan de onderstaande spelregels aandachtig door te lezen.

Hoe werkt een bezoek aan Restaurant Puttershoek (de ingang van restaurant Puttershoek is op de eerste etage naast het secretariaat):

Trap
Eerst gasten naar beneden en dan naar boven. Dus niet gelijktijdig gebruik maken van de trap. Zo blijven we op 1,5 meter afstand.
Handen reinigen alvorens naar boven te komen in het toilet of door gebruik te maken van de dispenser onder aan de trap.

Wil je binnen zitten dan moet je altijd telefonisch reserveren van tevoren.
Voor het terras is geen reservering nodig, echter is er ook geen garantie voor een plek.
Op het terras moet je aan een tafel zitten.
Reserveringen kunnen gemaakt worden door te bellen naar 0252-373764

Placering en entree
Alvorens leden boven geplaceerd worden, binnen of buiten melden ze zich bij de kassa. Daar vindt een controlegesprek plaats om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn.

Neem uw NGF pas mee om u aan te melden via het nieuwe systeem en om te kunnen bestellen van uw saldo.
Vanaf nu gaat ook het nieuwe kassasysteem in werking. Mocht u niet meer weten hoe het werkt, zoekt u vooral de mail terug waarin dit werd uitgelegd.

Het restaurant is ingedeeld in tafels van 2, reserveren zo veel mogelijk in 2-tallen.

Alle ruimtes tussen de tafels en stoelen zijn uitgerekend en geplaats met 1,5 meter tussenruimte. Deze mogen daardoor ook niet verplaats worden, het verplaatsen van tafel en/of stoelen gebeurd uitsluitend door personeel, indien daar mogelijkheid voor is.

Meer dan 2 personen aan één tafel die binnen 1,5 meter van elkaar zitten zijn uitsluitend toegestaan als dit personen betreft die een gezamenlijke huishouding vormen, anders zit u te allen tijde op 1,5 meter. Bent u een 3-bal, dan kan het inhouden dat u aan 2 tafels moet zitten.

Restaurant Puttershoek reinigt tafels, stoelen, zout- en pepermolens en menukaarten grondig nadat gasten het restaurant hebben verlaten.

De toiletten op de eerste verdieping zijn geopend, de kleedkamers van het clubhuis zijn nog gesloten.
Exclusief personeel mogen er maximaal 30 personen in de clubzaal zijn.

Voor het volledige protocol klik hier.

Informatie nieuw kassasysteem m.i.v. 10 maart

Bestellingen (link) Take Away restaurant Puttershoek