Opmerkingen: Plaatsen - hole 12 dicht, 11A spelen

Putting green gesloten

Greenfees

Tarieven per 1 januari 2022

Alle tarieven gelden onder bovengenoemde voorwaarden. Greenfees voor 18 en 9 holes zijn inclusief gebruik van de oefenfaciliteiten.

Introducties (max. twee per lid per dag)

• 18 holes: € 50,–
  • 18 holes vooruitboeking: € 60,–
  • 9 holes of twilight (tijden staan onderstaand): € 25,–
  • ledengastgroep 7 t/m 18 spelers, max. verhouding gast : lid = 2 : 1: € 60,–
  • ledengastgroep 19 t/m 36 spelers, max. verhouding gast : lid = 2 : 1: € 85,–

Lid van binnen- of buitenlandse club

• 18 holes (dag van te voren geboekt)
    • Hospitality: € 50,– (kunnen 6 dagen van te voren reserveren)
    • NGF A-, B- of C-club (vereniging met baan): € 125,–
    • NGF D-club (vereniging zonder baan): € 175,–
    • Erkende buitenlandse vereniging: € 150,–
  • 18 holes (vooruitboeking)
    • Hospitality: € 60,–
    • NGF A-, B- of C-club (vereniging met baan): € 150,–
  • Twilight (9 holes)
    • Hospitality: € 25,–
    • NGF A-, B- of C-club (vereniging met baan): € 70,–
    • NGF D-club (vereniging zonder baan): €100,–

Voorspelen NGF competitie (zie ook bezoekersregeling/mogelijke starttijden)

Alle informatie over de NGF competitie staat op onze speciale pagina, die in de aanloop naar en gedurende de competitie via onze startpagina  te vinden is.

Overige tarieven

• Jeugd: zie hiernaast
  • Gebruik oefenfaciliteiten door een gast van een lid: € 15,– (incl. ballen)

Twilight (9+ holes)

14.00 uur: januari + december
15.00 uur: februari + november
16.00 uur: maart + oktober
17.00 uur: april + september
18.00 uur: mei + augustus
19.00 uur: juni + juli

Groepen (vanaf 7 spelers): neem svp contact op met de manager voor meer informatie (groep@noordwijksegolfclub.nl)

Jeugd

De Noordwijkse Golfclub participeert niet in het Raak jeugdprogramma van de NGF. Wel draagt de Noordwijkse Golfclub jeugdgolf een warm hart toe en wil de club graag dat talentvolle jeugdspelers zich verder kunnen ontwikkelen. Dit betekent dat jeugdspelers, die voldoen aan onderstaande voorwaarden (op de dag van spelen), tegen een gereduceerd tarief van € 5,– mogen spelen op onze baan. Om gebruik te maken van dit tarief is het tonen van een geldige NGF pas en legitimatiebewijs verplicht. Deze regeling is uitsluitend van toepassing voor jeugdleden van een vereniging met eigen baan. Voor het overige gelden dezelfde voorwaarden als voor gasten. Het tarief van € 5,– geldt alleen bij 1 dag van te voren reserveringen. Tijdens de competitieperiode/(jeugd)toernooien voorspelen of een vooruitboeking (meer dan 1 dag) geldt het tarief van € 50,– per persoon.

Indien onze club voor een toernooi of de NGF competitie voor het voorspelen afwijkende tarieven hanteert gelden deze voor alle spelers, ongeacht hun leeftijd. Deze beperking op het jeugdtarief begint twee weken voor het toernooi of het begin van de NGF competitie en eindigt de dag van het toernooi respectievelijk de dag voor de laatste competitiedag op onze club.

Meisjes

• t/m 12 jaar, handicap 36
  • 13 en 14 jaar, handicap 28,0
  • 15 en 16 jaar, handicap 22,0
  • 17 t/m 21 jaar, handicap 14,0

Jongens

• t/m 12 jaar, handicap 36
  • 13 en 14 jaar, handicap 22,0
  • 15 en 16 jaar, handicap 16,0
  • 17 t/m 21 jaar, handicap 7,0

Handicarts

Playing Handicaps

Bekijk de scorekaart
Bekijk de plattegrond

Plaatselijke Regels

Nederlandse tekst (inclusief regels die uitsluitend van toepassing zijn in gespecificeerde omstandigheden)

Engelse tekst (including rules which only apply under specified circumstances)

Baanetiquette

GEO

Onweer?

Acties club

• Raadpleegt de weerberichten bij omstandigheden waarin onweer kan ontstaan.
  • Waarschuwt spelers op dagen dat er onweer verwacht wordt, en vertel hoe zij geïnformeerd worden als zij bescherming tegen de bliksem moeten opzoeken.
  • Vertelt spelers wat zij moeten doen als het gaat onweren. Geef onder andere aan waar zich veilige schuilplekken bevinden en hoe ze die kunnen vinden (staan aangegeven op de scorekaart).
  • Maakt gebruik van een centraal toetersysteem:
    • 1x lange toon (10 seconden): spel onderbreken, schuilhut opzoeken, verwachting is dat het snel hervat kan worden.
    • 2x korte toon (3 seconden): spel kan hervat worden.
    • 3x lange toon (10 seconden): spel staken, svp schuilhut opzoeken of de baan uitkomen. Spel zal niet hervat worden.

Speler

• Ga naar het dichtstbijzijnde gebouw of een schuilhut.
  • Indien er niet verder gespeeld wordt (3x lange toon), kijk svp zelf op bijvoorbeeld de onweer alarm app of het mogelijk is veilig naar het clubhuis te komen.
  • Indien u van de baan afkomt verzoeken wij u om zich af te melden bij de caddiemaster, dit om te kunnen bepalen of er nog spelers van de baan gehaald moeten worden.

Als het bovenstaande niet mogelijk is

• Zoek een lage plek op.
  • Ga niet in een groep staan maar minimaal twee meter van elkaar af.
  • In een open terrein: gehurkt op de tenen, armen over de knieën, het hoofd zo laag mogelijk en de voeten tegen elkaar.
  • Alles van metaal svp achterlaten.

Bij twijfel kunt u bellen met de caddiemaster: 0252 – 373763.