Opmerkingen: Algemeen rookverbod

Laatste wijziging baanstatus: 17 mei 2022

Basis informatie competitie spelen

Restaurant/Clubhuis

Een vriendelijk verzoek om auto’s s.v.p. op de parkeerplaats bij de 18e green te zetten en niet boven bij het clubhuis.

Voorspelen

Beperkingen voorspelen

De Noordwijkse Golfclub (NGC) ziet zich als gevolg van de sterk toegenomen baanbezetting genoodzaakt de voorspeel mogelijkheden te beperken. Dit jaar is er uitsluitend voor teams die zijn ingedeeld in en Hoofdklasse de mogelijkheid om voor te spelen. Dat zijn de volgende poules:

• Dames: Standaard 36-holes (poules D1 en D2), dinsdag 27-holes (D301) en 50+ 27-holes (M1)
  • Heren: Standaard 36-holes (H2), Reserve 36-holes (H01, H102 en H103) en 50+ 27-holes (P3)

Overige teams zijn van harte welkom onder de normale regels voor gasten, uiteraard op basis van wederkerigheid. Klik hier voor informatie over de overige greenfees en hier voor onze algemene bezoekersregelingen.

NB: voor jeugdspelers geldt het jeugdtarief niet bij voorspelen voor de competitie. Ook al komt een jeugdspeler niet met het team, een jeugdtarief is niet van toepassing als de speler in een team zit dat met de Noordwijkse in een poule zit.

Voorwaarden voor teams uit eerdergenoemde poules

• Deze voorwaarden gelden voor een reservering per team (2 starttijden voor maximaal 6 spelers).
  • Er kan vanaf nu geboekt worden.
  • De dag en tijd moet binnen 20 dagen van de datum van boeken liggen.
  • Voor het reserveren van starttijden een mail sturen naar onze caddiemaster (caddiemaster@noordwijksegolfclub.nl). In deze mail svp vermelden:
    • welke dagen en tijden de voorkeur naar uitgaat.
    • club, teamnummer, poule waarin men speelt, en van alle spelers de naam, handicap en het NGF nummer.
  • Voorspelen kan niet op
    • dagen dat wij gastvrouw of -heer zijn voor de NGF competitie.
    • weekenden en feestdagen.
  • Onze club doet niet mee met de Gouden Kaart regeling.
  • Greenfees voorspelen (alle tarieven uitsluitend op basis van wederkerigheid)
    • Spelers uitkomende in de dames en heren Standaard Hoofdklasse (poules D1, D2 en H2), alsmede in de jeugd Hoofdklasse 36 holes: gratis.
    • Hospitality chain: € 50,–.
    • Overige clubs uit de hoofdklasse
      • t/m 31 maart: € 60,–.
      • 1 april t/m de dag voorafgaande dat men op onze baan competitie speelt: € 85,–