Opmerkingen: Houd 1,5 m afstand.

Laatste wijziging baanstatus: 3 augustus 2021

Begin maart zag de NGF zich genoodzaakt de competitie voor 2021 in zijn geheel af te gelasten.

Later in die maand kon men ons echter het goede nieuws melden dat in de Hoofdklasse Dames 36-holes en de Hoofdklasse Heren Standaard en in de Hoofdklasse 27-holes Dames Senioren en Hoofdklasse 27-holes Heren Senioren in één weekend om het Landskampioenschap 2021 gespeeld gaat worden. Voor ons gaat het dus om 5 teams tw: D1, D2, H1, DSR1 en HSR1.

NGF competitie 2021 AFGELAST

Basis informatie competitie spelen

Restaurant/Clubhuis

• Voor horecawensen en -afspraken kunt u contact opnemen met onze restaurantbeheerder Cris Verdegaal (0252-373764 of  info@restaurantputtershoek.nl)
  • Pdf met het competitie arrangement
  • Het clubhuis is 1 uur voor de eerste start geopend

Een vriendelijk verzoek om uw auto s.v.p. op de parkeerplaats bij de 18e green te zetten en niet boven bij het clubhuis!

Regels voor voorspelen

Het reserveren van starttijden:

• Spelen van maandag t/m vrijdag te boeken via de caddiemaster (0252-373763 / caddiemaster@noordwijksegolfclub.nl);
  • Voor alle gastteams geldt dat de captain van het gastteam de reservering(en) maakt voor het team met aanleveren NGF-nummers;
  • Voor starttijden kunt u contact opnemen met de caddiemaster;
  • Per team max. 6 personen;
  • Niet in de weekenden/feestdagen;
  • Het gebruik van de Gold Card is tijdens het voorspelen niet toegestaan;
  • Spelers uitkomende in de heren en dames standaard hoofdklasse alsmede jeugd hoofdklasse 36 holes kunnen gratis voorspelen.

De greenfees