Trolleys niet toegestaan

Buggy's niet toegestaan

Putting green gesloten

Basis informatie competitie spelen op de Noordwijkse

Restaurant/Clubhuis

• Voor horecawensen en -afspraken kunt u contact opnemen met onze restaurantbeheerder Kevin de Best of Sophie Bemelman (0252-373764 of kevin@puttershoekngc.nl).
  • Pdf met het competitie arrangement (volgt).
  • Het clubhuis is 1 uur voor de eerste start geopend.

Een vriendelijk verzoek om auto’s s.v.p. op de parkeerplaats bij de 18e green te zetten en niet boven bij het clubhuis.

Voorspelen

• Gereduceerde tarieven gelden uitsluitend op basis van wederkerigheid.
  • Het jeugdtarief geldt niet bij voorspelen voor de voorjaarscompetitie. ook niet als een jeugdspeler niet met het team komt.
  • Maximaal 2 starttijden voor maximaal 6 spelers.
  • Het vastleggen van een datum en tijd voor het voorspelen mag vanaf 20 dagen voor de competitiedag gedaan worden.
  • Voor het reserveren van starttijden een mail sturen naar onze caddiemaster (caddiemaster@noordwijksegolfclub.nl). In deze mail svp vermelden:
    • welke dagen en tijden de voorkeur naar uitgaat.
    • club, teamnummer, poule waarin men speelt
    • van alle spelers de naam, handicap en GSN-nummer (bij voorkeur foto van NGF kaartjes opsturen).
  • Voorspelen kan niet op dagen dat wij gastvrouw of -heer zijn voor de NGF competitie en op weekenden en feestdagen.
  • Onze club doet niet mee met de Gouden Kaart regeling van de NGF.

Beperkingen

Door de sterk toegenomen baanbezetting de laatste jaren zijn wij genoodzaakt de voorspeel mogelijkheden te beperken. Lees dit svp goed voordat je contact opneemt met de caddiemaster.

A) Teams uitkomende in een klasse waarin gespeeld wordt om het landskampioenschap en in de poule van Heren 1

Voor deze teams gelden gereduceerde tarieven. Dat betreft de teams in de volgende poules:

• Dames: Standaard 36-holes (D2), dinsdag 27-holes (D301 en D304) en 50+ 27-holes (M1)
  • Heren: Standaard 36-holes (H8), Reserve 36-holes (H102) en 50+ 27-holes (P3 en P4)

Greenfee:

1. Teams uitkomende in de Standaard Hoofdklasse, alsmede in de jeugd Hoofdklasse 36 holes: gratis.
  2. Andere teams:
    • Oude negen en Hospitality chain: € 50,–.
    • Overige clubs
      • t/m 31 maart: € 60,–.
      • 1 april t/m de dag voorafgaande dat men op onze baan competitie speelt: € 90,–

B) Overige teams

1. Oude negen en Hospitality chain: € 60,–.
  2. Overige clubs zijn van harte welkom om voor te spelen onder onze standaard regels voor gasten. Klik hier voor informatie over de greenfees die van toepassing zijn en hier voor onze algemene bezoekersregelingen.