Opmerkingen: Algemeen rookverbod in de baan. Houd S.V.P. anderhalve meter afstand van elkaar.

Laatste wijziging baanstatus: 22 september 2020

NGF competitie 2020

Basis informatie competitie spelen

Restaurant/Clubhuis

• Voor horecawensen en -afspraken kunt u contact opnemen met onze restaurantbeheerder Cris Verdegaal (0252-373764 of  info@restaurantputtershoek.nl)
  • Pdf met het competitie arrangement
  • Het clubhuis is 1 uur voor de eerste start geopend

Een vriendelijk verzoek om uw auto s.v.p. op de parkeerplaats bij de 18e green te zetten en niet boven bij het clubhuis!

Regels voor voorspelen

Het reserveren van starttijden:

• Spelen van maandag t/m vrijdag te boeken via de caddiemaster (0252-373763 / caddiemaster@noordwijksegolfclub.nl);
  • Voor alle gastteams geldt dat de captain van het gastteam de reservering(en) maakt voor het team met aanleveren NGF-nummers;
  • Voor starttijden kunt u contact opnemen met de caddiemaster;
  • Per team max. 6 personen;
  • Niet in de weekenden/feestdagen.

De greenfee:

• Tarief voorspelen tot en met 31 maart € 50,00 per persoon;
  • Tarief voorspelen vanaf 1 april € 75,00 per persoon;
  • Het gebruik van de Gold Card is tijdens het voorspelen niet toegestaan;
  • Tarief voorspelen Oude Negen clubs en Hospitality Chain tot en met 31 maart € 40,00 per persoon;
  • Tarief voorspelen Oude Negen clubs en Hospitality Chain vanaf 1 april € 50,00 per persoon;
  • Spelers uitkomende in de heren en dames standaard hoofdklasse alsmede jeugd hoofdklasse 36 holes kunnen gratis voorspelen.
  • Tarief voorspelen jeugdleden is € 40,00 per persoon.