Opmerkingen: Plaatsen, algemeen rookverbod in de baan

30 mei t/m 1 juni: vrijwilligers voor het NK Strokeplay

Helaas te weinig aanmeldingen!

Dit jaar wordt op onze baan het NK Strokeplay gespeeld. Een van de drie grootste toernooien die de NGF jaarlijks organiseert.

Vrijwilligers zijn hard nodig om de spelers goed door te baan te leiden! Het gaat dan met name om spotters en recorders. Degenen die actief betrokken zijn geweest bij het Noordwijkse Jeugd Open weten waar wij het over hebben. Het is een leuke manier om de toppers van dichtbij te aanschouwen en om leden van de club op een andere manier te leren kennen.

Helaas hebben zich te weinig vrijwilligers aangemeld. Wij hebben besloten om alle leden die zich wel hebben aangemeld als starter in te delen. Zodra wij de indeling gemaakt hebben, zullen wij een mail sturen naar betrokkenen.

Mocht je toch nog denken: wat jammer ik had graag iets willen doen …. gebruik dan svp onderstaand formulier. Het kan nooit kwaad om een reserve lijst te hebben.

We hebben ook vrijwilligers nodig voor het Noordwijkse Jeugd Open eind juli / begin augustus (klik hier om naar de NJO pagina te gaan).