Opmerkingen: starten vanaf hole 1

30 mei t/m 1 juni: wij zoeken vrijwilligers voor het NK Strokeplay

Meld je nu aan!

Dit jaar wordt op onze baan het NK Strokeplay gespeeld. Een van de drie grootste toernooien die de NGF jaarlijks organiseert.

Vrijwilligers zijn hard nodig om de spelers goed door te baan te leiden! Het gaat dan met name om spotters en recorders. Degenen die actief betrokken zijn geweest bij het Noordwijkse Jeugd Open weten waar wij het over hebben. Het is een leuke manier om de toppers van dichtbij te aanschouwen en om leden van de club op een andere manier te leren kennen.

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden als vrijwilliger. De baan is alle dagen van het toernooi gesloten, dus waarom niet als vrijwilliger een steentje bijdragen aan het succes van het evenement? Laten wij met zijn allen de Noordwijkse van haar beste kant zien! Meld je aan!