Opmerkingen: 12 gesloten ,11a open. VANAF hole 10 starten

Pinpositie ?

Het NJO 2018 was fantastisch!

Onder ideale omstandigheden winnen Bob Geurts en Mayka Hoogeboom het NJO 2018.

Pdf met scores per hole ronde 1 (Meisjes / Jongens) (CBA = 0)
Pdf met scores per hole ronde 2 (Meisjes / Jongens) (CBA = 0)
Pdf met scores per hole ronde 3 (Meisjes / Jongens) (CBA = 0)

Het toernooi was weer een gezonde mix van aanstormende talenten en ervaren spelers. Zoals altijd serieus golf op een prachtige baan! Maar ook tijd voor ontspanning in de vorm van de longest drive, de fastest hole en de selfie.

De NJO organisatie dankt alle sponsoren, vrijwilligers, referees, leden en medewerkers van de club, ouders en trouwe supporters. En natuurlijk de deelnemers. Zonder jullie hebben wij geen toernooi!

Ga naar onze Facebook pagina voor meer filmpjes (met dank aan Edward), foto’s (dank aan Marjon en Ingeborg) en berichten van het NJO 2018! Zodra de datum voor 2019 bekend is, zal die hier gepubliceerd worden.

Heb je suggesties, vragen of opmerkingen: stuur een mail naar noordwijksejeugdopen@gmail.com.

Wij danken onder andere .....