!

Opmerkingen: buggy's ALLEEN op 1e 9 - hole 2 en 10 zijn ingekort (nu par 3) - plaatsen

Laatste wijziging baanstatus: 18 april 2024

De baan is open

Qualifying ronde mogelijk

Trolleys toegestaan

Buggy's toegestaan

Putting green open

Driving range open

Zomer greens

Baanstatus  >

Winnaars

1. Hester Sicking
2. Marieke Ebens
3. Carmen Gonzalez-Lo-A-Njoe

1. Teun van der Schoof
2. Rick Hessing
3. Floris-Jan Oosterhof

De 14e editie van het Noordwijks Jeugd Open is gewonnen door Hester Sicking bij de meiden en Teun van der Schoof bij de jongens!

Op de eerste dag van het toernooi werden alle deelnemers verwelkomd bij de wedstrijdtafel, waar ze een tasje met goodies ontvingen, vooral het bucket hoedje viel goed in de smaak, zeker handig voor de laatste dag. Dagelijks kregen de spelers een lunchpakket met wat lekkernijen geregeld door de catering van de Puttershoek. Na elke ronde werden de golfers getrakteerd op een daghap en de laatste dag werd afgesloten met een heerlijk buffet.

De eerste twee dagen hadden we mooie weersomstandigheden met veel zon en de typische Noordwijkse wind, wat voor optimale speelomstandigheden zorgde. Op de openingsdag werden er dan ook een aantal prachtige scores onder par behaald, waaronder die van Rick Hessing (-3) en Teun van der Schoof (-2). Bij de meisjes lieten Hester Sicking (+1) en Marieke Ebens (+5) eveneens mooie prestaties zien.

Op de 2e dag waren we genoodzaakt om een half uur later te starten, vanwege slechte weersomstandigheden in de vroege ochtend. Hierdoor hadden de greenkeepers nog wat extra tijd nodig om hun werkzaamheden netjes af te maken in veilige omstandigheden. De baan lag er dan ook fantastisch bij gedurende het hele toernooi!

Op de laatste dag van het toernooi werden de spelers geconfronteerd met uitdagend weer. Ondanks deze uitdagingen deden de golfers hun uiterste best. Het was een dag waarop het doorzettingsvermogen van de spelers op de proef werd gesteld. Uiteindelijk ging Hester Sicking van de Noordwijkse Golfclub er met de overwinning vandoor bij de meisjes met een totaal score van +7 (73, 73 & 77) voor het toernooi. Bij de jongens werd het nog spannend tussen Rick Hessing en Teun van der Schoof. Uiteindelijk trok Teun aan het langste eind en ging er vandoor met de 1e plek met een totaal score van +5 (70, 73 & 78).

De organisatie heeft weer volop genoten van de stralende gezichten en het plezier dat de spelers uitstraalden, zelfs soms na wat mindere scores.

Hopelijk zien we jullie allemaal volgend jaar weer terug voor de 15e editie van het Noordwijks Jeugd Open!

Wij danken naast de deelnemers, begeleiders en vrijwilligers ook .....

Sluit venster