Opmerkingen: Winterwedstrijd 2 van 14 december is afgelast.

Het NJO 2019 was top!

Een toernooi met meerdere gezichten voor wat betreft het weer: mooie eerste dag, dramatische tweede dag en een mooie derde dag. Daarom wel maar twee ronden kunnen spelen. Door het harde werk van de greenkeepers kon de derde dag toch weer op een goed geprepareerde baan gespeeld worden. Uiteindelijke winnaars van het NJO 2019 Seve Prins en Noele Beijer.

De NJO organisatie dankt alle sponsoren, vrijwilligers, referees, leden en medewerkers van de club, ouders en trouwe supporters. En natuurlijk de deelnemers. Zonder jullie hebben wij geen toernooi!

Scores meisjes en scores jongens (beide ronden CBA = 0)

Ga naar onze Facebook pagina voor meer filmpjes en berichten van het NJO 2019! Zodra de datum voor 2020 bekend is, zal die hier gepubliceerd worden.

Heb je suggesties, vragen of opmerkingen: stuur een mail naar noordwijksejeugdopen@gmail.com.

Wij danken onder andere .....