Opmerkingen: VERBODEN TE ROKEN IN DE BAAN

Het NJO: DE 54 holes wedstrijd voor jeugd, op een uitdagende baan, binnen een combinatie van topgolf en gezelligheid. Mogelijk gemaakt door de club, de sponsors en de leden van de club zowel in operationele als financiële zin.

Live scoring jongens
Live scoring meisjes
Sponsor Pakketten

NJO 4

Dit jaar wordt het Noordwijkse Jeugd Open (NJO) voor de 10e keer georganiseerd.
1 t/m 3 augustus.
Drie dagen – 90 spelers – 18 holes strokeplay.

De organisatie van het toernooi is voor een groot deel in handen van de jeugd(igen) van de Noordwijkse Golfclub. Het toernooi is in 2009 voor het eerst georganiseerd en heeft in relatief korte tijd een zeer goede naam opgebouwd. Elk jaar wordt het toernooi sterker en sterker en wordt deelname bepaald door de hoogte van de handicap.

Wij danken alle sponsors voor hun ondersteuning om er drie prachtige dagen van te maken. Spelers en begeleiders kunnen gebruik maken van een mooie aanbieding van Grand Hotel Huis ter Duin voor de overnachtingen gedurende het toernooi. Kijk snel op deze separate pagina! Bent u geïnteresseerd om het toernooi financieel te ondersteunen? Er zijn diverse mogelijkheden!

NJO 25

Pers

• 29/07: indeling ronde 1 gepubliceerd.
  • 27/07: deelnemerslijst gepubliceerd. Nu 83 spelers, kan worden aangevuld tot 90 totdat indeling ronde 1 is gemaakt (maandag)
  • 11/07: inschrijving verlengd naar 26 juli

NJO 24 NJO 26
NJO 23  NJO 22

Definitieve startlijst ronde 3

Spelers

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers kan het toernooi niet georganiseerd worden. We hebben jullie hard nodig, met name spotters op de vele blinde schoten die er op onze baan zijn en het noteren van scores (het zogenaamde recording) op een paar locaties in de baan. Meld je aan!

Sponsors

Zonder sponsoring kan het NJO niet georganiseerd worden. Er zijn diverse mogelijkheden, beginnende vanaf € 15,– om de organisatie financieel te ondersteunen. Uw keuze of vragen hierover kunt u mailen naar Noordwijksejeugdopen@gmail.com.

Florian de Groot (voorzitter)
Carlijn Otto  (communicatie)
Diederik Visser (wedstrijdleider)
algemene e-mails: Noordwijksejeugdopen@gmail.com
spelers e-mails: deelnemersnjo@gmail.com

Coördinatie vrijwilligers

Pauline Heyligers (06-22524382)
Henriette Stigter (06-15493464)
vrijwilligersnjo@gmail.com

Sponsorpakketten

Uitgebreide mogelijkheden. Komt u er niet uit of heeft u een ander idee? Neem dan contact op met de NJO commissie: Noordwijksejeugdopen@gmail.com

Referees

Ingeborg Slikker (hoofd referee)
Wiebe Dijkstra
Herald Kleuver
Gilion van Lierop
Eric van Mieghem
Frank Plaatsman
Bernard Rolloos

Privacy beleid

Voor het NJO is een separaat privacy beleid gemaakt. De gehele tekst staat op deze pagina.