Opmerkingen: Plaatsen, algemeen rookverbod in de baan.

Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2020

(ex)Leden van Noordwijk over het NJO

Mayka Hoogeboom, NJO Kampioen 2018

Daan Slooter, KLM Directeur

Darius van Driel, NJO Kampioen 2010, Challenge Tour speler

Anne van Dam, LPGA Tour speelster

het NJO: een door de leden van de Noordwijkse Golfclub gedragen én georganiseerd 54 holes strokeplay toernooi, voor jongeren t/m 25 jaar op een uitdagende baan binnen een combinatie van topgolf en gezelligheid. Speeldagen: 28 juli t/m 30 augustus.

Sponsor Pakketten

Dit jaar wordt het Noordwijkse Jeugd Open (NJO) voor de 12e keer georganiseerd.
Uniek in Nederland. Vanaf 2019 ook open voor spelers t/m 25 jaar.
28 juli t/m 30 juli.
Drie dagen – 90 spelers – 18 holes strokeplay.

De organisatie van het toernooi is voor een groot deel in handen van de jeugd(igen) van de Noordwijkse Golfclub. Het toernooi is in 2009 voor het eerst georganiseerd en heeft in relatief korte tijd een zeer goede naam opgebouwd. Elk jaar wordt het toernooi sterker en sterker en wordt deelname bepaald door de hoogte van de handicap. In 2019 voor het eerst ook open gesteld voor spelers t/m 25 jaar. Deze keuze is gemaakt omdat spelers boven de 21 in een zwart gat vallen in golfend Nederland als het op competitief golf aankomt. Wij willen ze graag de mogelijkheid bieden om nog vier jaar een toernooi op hoog niveau te spelen.

Wij danken alle sponsors voor hun ondersteuning om er drie prachtige dagen van te maken. Spelers en begeleiders kunnen gebruik maken van een mooie aanbieding van Grand Hotel Huis ter Duin voor de overnachtingen gedurende het toernooi. Kijk snel op deze separate pagina! Bent u geïnteresseerd om het toernooi financieel te ondersteunen? Er zijn diverse mogelijkheden!

NJO 25

Spelers

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers kan het toernooi niet georganiseerd worden. We hebben jullie hard nodig, met name spotters voor de vele blinde schoten die er op onze baan zijn en het noteren van scores (het zogenaamde recording) op een paar locaties in de baan. Meld je aan!

Sponsors

Zonder sponsoring kan het NJO niet georganiseerd worden. Wil je ook het NJO financieel steunen? Het kan al vanaf een klein bedrag. Stuur een mailtje naar Noordwijksejeugdopen@gmail.com.

Commissie

Stefan Luijt (voorzitter)
Eline van Abswoude  (communicatie)
Ivo ’t Hooft (wedstrijdleider)

Ondersteunend

Nick Domburg (penningmeester)
Pauline Heyligers (vrijwilligers)
Ingeborg (Pluis) Slikker (webmaster en hoofd referee)

algemene e-mails: Noordwijksejeugdopen@gmail.com
spelers e-mails: deelnemersnjo@gmail.com

Coördinatie vrijwilligers

Jan Willem Deurvorst (06-41295236)
Pauline Heyligers (06-22524382)
Henriette Stigter (06-15493464)
Henriette de Neve (06-41295236)

vrijwilligersnjo@gmail.com

Sponsorpakketten

Uitgebreide mogelijkheden. Komt je er niet uit of heb je een ander idee? Neem dan contact op met de NJO commissie: Noordwijksejeugdopen@gmail.com

Referees

Ingeborg Slikker (hoofd referee)
Herald Kleuver
Gilion van Lierop
Eric van Mieghem
Bernard Rolloos

Privacy beleid

Voor het NJO is een separaat privacy beleid gemaakt. De gehele tekst staat op deze pagina.