Opmerkingen: verboden te roken in de baan

het NJO: een door de leden van de Noordwijkse Golfclub gedragen én georganiseerd 54 strokeplay toernooi, voor jongeren t/m 25 jaar op een uitdagende baan binnen een combinatie van topgolf en gezelligheid

Speeldagen: 30 juli t/m 1 augustus. Schrijf voor 26 juli in!
Lijst met inschrijvingen tot nu toe

(ex)Leden van Noordwijk over het NJO

Mayka Hoogeboom, NJO Kampioen 2018

Daan Slooter, KLM Directeur

Darius van Driel, NJO Kampioen 2010, Challenge Tour speler

Anne van Dam, LPGA Tour speelster

Sponsor Pakketten

Dit jaar wordt het Noordwijkse Jeugd Open (NJO) voor de 11e keer georganiseerd.
Uniek in Nederland. Nu ook open voor spelers t/m 25 jaar.
30 juli t/m 1 augustus.
Drie dagen – 90 spelers – 18 holes strokeplay.

De organisatie van het toernooi is voor een groot deel in handen van de jeugd(igen) van de Noordwijkse Golfclub. Het toernooi is in 2009 voor het eerst georganiseerd en heeft in relatief korte tijd een zeer goede naam opgebouwd. Elk jaar wordt het toernooi sterker en sterker en wordt deelname bepaald door de hoogte van de handicap. Dit jaar voor het eerst mogen spelers t/m 25 jaar meespelen. Deze keuze is gemaakt omdat spelers boven de 21 in een zwart gat vallen in golfend Nederland als het op competitief golf aankomt. Wij willen ze graag de mogelijkheid bieden om nog vier jaar een toernooi op hoog niveau te spelen.

Wij danken alle sponsors voor hun ondersteuning om er drie prachtige dagen van te maken. Spelers en begeleiders kunnen gebruik maken van een mooie aanbieding van Grand Hotel Huis ter Duin voor de overnachtingen gedurende het toernooi. Kijk snel op deze separate pagina! Bent u geïnteresseerd om het toernooi financieel te ondersteunen? Er zijn diverse mogelijkheden!

NJO 25

Hier volgen de indelingen

Spelers

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers kan het toernooi niet georganiseerd worden. We hebben jullie hard nodig, met name spotters voor de vele blinde schoten die er op onze baan zijn en het noteren van scores (het zogenaamde recording) op een paar locaties in de baan. Meld je aan!

Sponsors

Zonder sponsoring kan het NJO niet georganiseerd worden. Wil je ook het NJO financieel steunen? Het kan al vanaf een klein bedrag. Stuur een mailtje naar Noordwijksejeugdopen@gmail.com.

Florian de Groot (voorzitter)
Eline van Abswoude  (communicatie)
Nick Domburg (penningmeester)
Ivo ’t Hooft (wedstrijdleider)
Stefan Luijt (logistiek)
Ingeborg (Pluis) Slikker (webmaster en hoofd referee)
algemene e-mails: Noordwijksejeugdopen@gmail.com
spelers e-mails: deelnemersnjo@gmail.com

Coördinatie vrijwilligers

Pauline Heyligers (06-22524382)
Henriette Stigter (06-15493464)
Henriette de Neve (06-41295236)
Jan Willem Deurvorst (06-41295236)
vrijwilligersnjo@gmail.com

Sponsorpakketten

Uitgebreide mogelijkheden. Komt je er niet uit of heb je een ander idee? Neem dan contact op met de NJO commissie: Noordwijksejeugdopen@gmail.com

Referees

Ingeborg Slikker (hoofd referee)
Dick Biesheuvel
Rodger Faile
Alan Gilmore
Gilion van Lierop
Eric van Mieghem
Bernard Rolloos

Privacy beleid

Voor het NJO is een separaat privacy beleid gemaakt. De gehele tekst staat op deze pagina.