Opmerkingen: Algemeen rookverbod in de baan. Houd S.V.P. anderhalve meter afstand van elkaar.

Laatste wijziging baanstatus: 29 september 2020

Dank aan Steve Knibbs

Steve KnibbsOp 30 oktober nemen we afscheid van Steve. Hij werkte maar liefst 17 jaar voor onze mooie club en gaat op 29 oktober met pensioen. Zijn feestelijke afscheid zal, gezien de huidige omstandigheden, in beperkte kring gevierd worden. Leden die hier een dankwoord of mooie herinneringen willen achterlaten voor Steve kunnen dat per e-mail aan het secretariaat sturen (secretariaat@noordwijksegolfclub.nl). Het secretariaat zal het bericht dan hieronder op de pagina voor Steve plaatsen.

Beste Steve,

Grote dank voor je grote inzet gedurende je vele jaren voor onze mooie baan. Je heb erg veel werk verzet, zodat wij al jaren kunnen genieten van een steeds mooier wordende baan. Nogmaals dank. Het ga je goed.

Gerro Vonk, ex-Baancommissie lid NGC

Beste Steve,

Ook jij gaat ons verlaten… jij was denk ik voor de leden het minst in beeld, maar waanzinnig belangrijk op de achtergrond. Jij zorgde 17 jaar lang voor het onderhoud van het machinepark en hoe!!  Ik ben benieuwd of er iemand is die jouw werk zo geweldig kan overnemen. Met bestuur/personeelswedstrijden, maar ook met de kerst etentjes heb ik je beter leren kennen en gemerkt hoe je je met enthousiasme voor de Noordwijkse golf hebt ingezet.
Steve, ik weet zeker dat je van je pensioen zult gaan genieten, maar denk tegelijkertijd dat je de Noordwijkse ook zult gaan missen. Ik wens je alle goeds en hopelijk een gezellig en gelukkig leven samen met al je dierbaren. Dank voor je inzet al die jaren.
Het ga je goed!

Hartelijke groet, Jopie Baijings