!

Opmerkingen: Algemeen rookverbod in de baan.

De baan is open

Qualifying ronde mogelijk

Trolleys toegestaan

Buggy's toegestaan

Putting green open

Driving range open

Zomer greens

Pinpositie 5

Baanstatus  >

Grand Hotel Huis ter Duin

Onze sponsor Grand Hotel Huis ter Duin heeft voor de deelnemers en hun begeleiders een speciale prijs voor een tweepersoonskamer in The Historic: € 110,00 per nacht exclusief het ontbijt en exclusief de toeristenbelasting. Indien gewenst, is het mogelijk om een kamer te boeken in Grand Hotel Huis ter Duin, hiervoor geldt een toeslag afhankelijk van het kamertype. U kunt een kamer reserveren via de website (www.huisterduin.com). De promotiecode is NJO2019.

The Historic Huis ter Duin ligt gelegen op het hoogste duin van Noordwijk. Al meer dan 130 jaar biedt het een prachtig uitzicht over de Nederlandse kust. Van het koninklijk huis tot wereldleiders hebben overnacht in het hotel dat een rijke historie kent. Grand Hotel Huis ter Duin bestaat momenteel uit twee gedeeltes. Grand Hotel Huis ter Duin, dat in 1990 is weder opgebouwd tot elf etages hoog en The Historic Huis ter Duin. Als gast van The Historic Hotel heeft u toegang tot alle faciliteiten van Grand Hotel Huis ter Duin. U kunt een duik nemen in het zwembad, ontspannen in de sauna of een behandeling boeken in het MC Wellness.

Voor een heerlijk kop koffie met gebakje gemaakt door onze eigen patisserie of voor een goed glas wijn kunt u terecht in de Van Diepeningen Lounge. Wilt u lekker uitwaaien op het strand, dan kunt u daarna genieten in Breakers Beach House. Voor een lunch of diner met familie bent u welkom in Brasserie La Terrasse. Op sterrenniveau dineren met de ondergaande zon op de achtergrond, dan is Latour de perfecte plek.